goffyy Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2014 WitamPopędzam ostatnimi czasy po okolicznych lasach szukając interesujących miejsc do przeszukania no i po przeczytaniu wielu artykułów i paru książek znalazłem na pierwszy rzut oka nieodwiedzane okopy lub też rowy przeciwczołgowe. I tutaj też moje pytanie czy to okopy czy rowy przeciwczołgowe? Na moje oko wydaje mi się że jest to trochę za duże na okopy, ponieważ na chwilę obecną mają ok. 1,5 - 2m. głębokości oraz ok 2 - 3 m. szerokości. Są to dwa równoległe rowy oddalone od siebie ok 100 - 200m. a pomiędzy nimi płynie sobie malutka rzeczka. Rowy są długie na ponad 1km. Co sądzicie na ten temat? Wydaje mi się, że na okopy jest to trochę za szerokie :) a tak przy okazji jeśli zna ktoś jakieś ciekawe miejsca w najbliższej okolicy Oleśnicy (dolnośląskie) to będę edzięczny za jakiekolwiek informacje :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.