poszukiwacz666 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Napisano 31 Marzec 2014 Witam czy ktoś tam kopał i jakie miał rezultaty?Ja ten teren męczyłem już parę razy i efekty skromne.Może od złej strony chodzę?
patdan Napisano 1 Kwiecień 2014 Napisano 1 Kwiecień 2014 WitamChodziłem parę razy z takim samymi rezultatami jak Ty kolego.Pewnego dnia jak była duża mgła podszedłem pod sam płot.Trafiła się łyżka z zastawy, a tak to same łuski,druty,odpustowa biżuteria itp.Parę lat temu znajomy trafił hełm w okolicy, ale to było dawno temu.Pozdrawiam
poszukiwacz666 Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Napisano 1 Kwiecień 2014 czy była to srebrna łyżeczka z inicjałami E.W.
patdan Napisano 2 Kwiecień 2014 Napisano 2 Kwiecień 2014 Niestety nie była srebrna :( tylko miedziana lub mosiężna, grawerowana(przynajmniej tak to wygląda)jak na stołową to bardzo duża. Wrzucił bym fotkę tylko jestem poza granicami PolskiW tych dąbkach wcześniejszych też chodziłem z takimi samymi rezultatami,tak samo w okolicach mostku.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.