GIWEROLOG_16 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Share Napisano 31 Marzec 2014 WitajcieWyskoczył mi taki oto liczman.Wiem już że jest to Ludwik XV, jednak nie mogę znaleźć żadnych szczegółowych informacji.Znalazłem bardzo podobny liczman fot.3 o którym już więcej wiadomo ale jest całkiem inny, ludwik nie ma korony a żaglowiec jest odwrócony w inną stronę.Proszę o identyfikację i informacje.Dasz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Share Napisano 31 Marzec 2014 fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 31 Marzec 2014 Autor Share Napisano 31 Marzec 2014 fot.3 Znana odmiana z żaglowcem i specyficzna różnica.Na moim jest dewiza Plus Uldra"A na tym Plus Ultra"Już sam nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIWEROLOG_16 Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2014 A więc jednak zagadka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.