patdan Napisano 28 Marzec 2014 Autor Share Napisano 28 Marzec 2014 Dzisiaj wyskoczył mi taki guzik.Proszę o pomoc w identyfikacjiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patdan Napisano 28 Marzec 2014 Autor Share Napisano 28 Marzec 2014 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 28 Marzec 2014 Share Napisano 28 Marzec 2014 Najprawdopodobniej jakiś guzik marynarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patdan Napisano 29 Marzec 2014 Autor Share Napisano 29 Marzec 2014 Dzięki za pomoc.Może uda mi się coś dopasować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 30 Marzec 2014 Share Napisano 30 Marzec 2014 To współczesny guzik cywilny ze wzorem marynarskopodobnym.Prawdopodobnie odlew ciśnieniowy z szajsmetalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 30 Marzec 2014 Share Napisano 30 Marzec 2014 Tak, jak napisał Jacek.Ant.- guzik z motywem marynistycznym. Szajsmetal" to najprawdopodobniej ZnAl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patdan Napisano 31 Marzec 2014 Autor Share Napisano 31 Marzec 2014 Dziękuję Panowie raz jeszcze ... takiej odpowiedzi się obawiałem ... ehhhPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.