loco Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 Witam Panów, proszę kolegów o pomoc w identyfikacji guzików, których nie mogę zidentyfikować na portalach zajmujących się identyfikacją guzików.Mniej więcej ustaliłem pochodzenie dwóch guzików, tj. szlachecki 28mm, podobny pruski 20,5mm z koroną i nie mogę zidentyfikować z lilijką 15,5mm i duży guzik z ornamentem liści kwiatu 32,7mm i grubości 1,1mm. Dodam, że wzór na dużym guziku wygląda na złocony.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 zdjęcie nr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 zdjęcie nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 zdjęcie nr 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 zdjęcie nr 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loco Napisano 3 Marzec 2014 Autor Share Napisano 3 Marzec 2014 zdjęcie nr 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.