lucashunter10 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Share Napisano 2 Marzec 2014 Witam. W mojej kolekcji mam takie 3 pieczątki, które ciężko mi zidentyfikować. Pierwsza przedstawia św. Wawrzyńca i jest raczej stara. Nie chodzi mi o identyfikację bo to niemożliwe, ale wydatowanie jej w miarę możliwości. Zdjęcie już obrócone lustrzanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucashunter10 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Share Napisano 2 Marzec 2014 Druga pieczęć wyszła wczoraj. Przedstawia herb z dwoma sercami przebitymi strzałą. Tutaj prosiłbym o datowanie i identyfikację herbu. Zdjęcie również obrócone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucashunter10 Napisano 2 Marzec 2014 Autor Share Napisano 2 Marzec 2014 Trzecia pieczęć to całkowita zagadka. Zdjęcie najgorszej jakości, również obrócone. Prosiłbym o datowanie i ID herbu. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.