Klucznik Napisano 12 Luty 2014 Autor Napisano 12 Luty 2014 Ma ktos?,cena znosna,desing nowoczesny,dobrze sie sklada,ekran dotykowy i GPSKlucznik
okrezna5 Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Fajnie wygląda ciekawe jak w terenie ten robot wypadnie.
pako151515 Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 Za przeproszeniem kanarek bardziej profesjonalnie przy nim wygląda. Sprzęt nadający się na olimpiadę, rzut tyczką i tyle.
draco236 Napisano 13 Luty 2014 Napisano 13 Luty 2014 wybacz kolego kanarek wygląda profesjonalniej ??? hehe wygląda super ale ciekawe jak zasięg
Klucznik Napisano 13 Luty 2014 Autor Napisano 13 Luty 2014 widzialem testy to jak Euroace.Dosyc dobra sprawa ze skladany lekko i szybko na wymiar cewki.No i 4 tony ,identyfikacja cyfrowa -to juz lepiej jak 350-tkaKlucznik
pako151515 Napisano 14 Luty 2014 Napisano 14 Luty 2014 Za przeproszeniem macie chyba siano zamiast..no właśnie nie będę kończył. Po co ci taki wyświetlacz? Jak chcesz posiedzieć przy telewizorze lub postać zrób bo w domu. Większość wyświetlanych rzeczy to są martwe opcje do których powracasz raz lub wgl. Składany ekran coś pięknego jak dostanie piasku to odpadnie, a razem z nim poszukiwacz do domu. Pozdrawiam i zapraszam do nie kupowania takich chińskich zabawek, jeżeli macie dużo pieniędzy z chęcią możecie mi oddać ja je lepiej ulokuje na sprzęt :)
Klucznik Napisano 14 Luty 2014 Autor Napisano 14 Luty 2014 Pako jestes najmądrzejszy w swoim powiecie i to musze Ci przyznać.A przeciez chodzisz ze swoim Fisherem tez robionym w Chinach,no a w telefonie ktorym sie poslugujesz tez masz ekran dotykowy.No przeciez ja nie wyprodukowalem tego detektora tylko chce podyskutowac o nim.Widocznie dobrze im sie sprzedaje ze podniesli cene o 50 $.Klucznik
pako151515 Napisano 16 Luty 2014 Napisano 16 Luty 2014 Przecież jak coś wygląda jak bubel z chińskiego bazaru to nie ma dobrych rokowań w terenie :) Po za tym nie zgadłeś nie używam telefonu dotykowego bo nie jest praktyczny, a fishera nigdy nie miałem :O posiadam Deusa :)
Klucznik Napisano 17 Luty 2014 Autor Napisano 17 Luty 2014 Powinno byc dosyc dobrze ,elektronike ma rodem z omegi 8000.Konstrukcja straszna-to jest tej znanej w USA rodziny milionerów Kaczorow,ktorzy dorobili sie na wabikach dla polujących na kaczki-no chcieli zaszpanowac,bo jankesi lubia takie cuda.Kupie dla jaj to napisze .Jak bedzie slaby to powieksze kolekcje na scianie.A Deus tez jest troche przechwalony,chodzilem zeszly sezon.Dobrze ze sie łatwo odsprzedaje bez wiekszej stratyKlucznik
armand Napisano 18 Luty 2014 Napisano 18 Luty 2014 Tyle słów, a zero treści technicznej :( Zwróćcie uwagę na prawdziwy spust [cyngiel] - to nowość wśród wykrywaczy, z pewnością jest bardzo wygodny. Ekran dotykowy - nie sprawdzi się w polskim klimacie, wszyscy Polacy chodzą z wykrywaczem po deszczu.W dodatku ma estetyczny i maskujący wygląd - to też nie często się zdarza i jest praktyczne.Brakuje jeszcze łopat w tym maskującym stylu, bo kurtki już są w sprzedaży. A to maskowanie, to nam jest potrzebne, a nie Amerykanom.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.