Skocz do zawartości

Treasure Commander TC3X

Klucznik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
widzialem testy to jak Euroace.Dosyc dobra sprawa ze skladany lekko i szybko na wymiar cewki.No i 4 tony ,identyfikacja cyfrowa -to juz lepiej jak 350-tka
Klucznik
Napisano
Za przeproszeniem macie chyba siano zamiast..no właśnie nie będę kończył. Po co ci taki wyświetlacz? Jak chcesz posiedzieć przy telewizorze lub postać zrób bo w domu. Większość wyświetlanych rzeczy to są martwe opcje do których powracasz raz lub wgl. Składany ekran coś pięknego jak dostanie piasku to odpadnie, a razem z nim poszukiwacz do domu. Pozdrawiam i zapraszam do nie kupowania takich chińskich zabawek, jeżeli macie dużo pieniędzy z chęcią możecie mi oddać ja je lepiej ulokuje na sprzęt :)
Napisano
Pako jestes najmądrzejszy w swoim powiecie i to musze Ci przyznać.A przeciez chodzisz ze swoim Fisherem tez robionym w Chinach,no a w telefonie ktorym sie poslugujesz tez masz ekran dotykowy.No przeciez ja nie wyprodukowalem tego detektora tylko chce podyskutowac o nim.
Widocznie dobrze im sie sprzedaje ze podniesli cene o 50 $.
Klucznik
Napisano
Przecież jak coś wygląda jak bubel z chińskiego bazaru to nie ma dobrych rokowań w terenie :) Po za tym nie zgadłeś nie używam telefonu dotykowego bo nie jest praktyczny, a fishera nigdy nie miałem :O posiadam Deusa :)
Napisano
Powinno byc dosyc dobrze ,elektronike ma rodem z omegi 8000.Konstrukcja straszna-to jest tej znanej w USA rodziny milionerów Kaczorow,ktorzy dorobili sie na wabikach dla polujących na kaczki-no chcieli zaszpanowac,bo jankesi lubia takie cuda.Kupie dla jaj to napisze .Jak bedzie slaby to powieksze kolekcje na scianie.A Deus tez jest troche przechwalony,chodzilem zeszly sezon.Dobrze ze sie łatwo odsprzedaje bez wiekszej straty
Klucznik
Napisano
Tyle słów, a zero treści technicznej :(
Zwróćcie uwagę na prawdziwy spust [cyngiel] - to nowość wśród wykrywaczy, z pewnością jest bardzo wygodny.
Ekran dotykowy - nie sprawdzi się w polskim klimacie, wszyscy Polacy chodzą z wykrywaczem po deszczu.
W dodatku ma estetyczny i maskujący wygląd - to też nie często się zdarza i jest praktyczne.
Brakuje jeszcze łopat w tym maskującym stylu, bo kurtki już są w sprzedaży. A to maskowanie, to nam jest potrzebne, a nie Amerykanom.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie