poszukiwacz1661 Napisano 7 Luty 2014 Autor Napisano 7 Luty 2014 Witam. Czy w Białej Podlaskiej istnieje jakaś mafia do której można dołączyć? oczywiście chodzi mi o grupę poszukiwaczy. Samotne wyprawy już się znudziły. Większość twierdzi że w tych okolicach już niema co zbierać ale raczej się mylą. Drobnicy jest full. Wystarczy odrobina szczęścia i pomysłu.
lukas_BP Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Witam :) w jakich okolicach Białej kopiesz ?? Z tego co wiem to dużo osób z piszczałkami chodzi ale grupy jakiejś to chyba nie ma :( Jakbyś się na jakieś wspólne kopanie to pisz na PW . PS: Jeszcze w naszej bialskiej ziemi dużo można wykopać :P
poszukiwacz1661 Napisano 11 Luty 2014 Autor Napisano 11 Luty 2014 Smigam od strony bp w strone lesnej konstantynowa itd. W lesie juz mozna walczyc. Ziemia miekka. Wczoraj zlapalem sygnet srebrny. Dobre i to. Jak by cos to sie zgadamy
XaXers Napisano 25 Luty 2014 Napisano 25 Luty 2014 też jestem z okolic bp kolegę interesuję bardziej kolor czy militarka? już na dniach będę miał eurotreka to będzie można wybrać się na wspólny wypad. terenów jest sporo do przekopania jak kolega mówi;)
poszukiwacz1661 Napisano 6 Marzec 2014 Autor Napisano 6 Marzec 2014 ja zdecydowanie drobnica kolor, to kolego jak coś pisz na pw, i startujemy
dynia Napisano 6 Grudzień 2018 Napisano 6 Grudzień 2018 Czy Biała Podlaska jeszcze poszukiwacze istnieją? :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.