gosc_z_fantazja Napisano 6 Luty 2014 Autor Napisano 6 Luty 2014 Witam,Dostałem właśnie informację od Zbigniewa Zajchowskiego o wydaniu drugiej części katalogu Guziki herbowe, zamki i pałace 2 " . Myślę, że warto mieć w swoim księgozbiorze tą pozycję. Będzie nie tylko pomocna w identyfikacji guzików, ale też innych przedmiotów, na których widnieją herby Polskie i powiązane z Polską. Tych co już mają pierwszą część pewnie nie muszę namawiać . Dla tych co jeszcze nie kupili pierwszej części informuję, że można jeszcze ją nabyć np. razem z częścią drugą. Jeśli ktoś jest zainteresowany to na dole skanu jest informacja gdzie można katalogi nabyć.Część informacji jaką dostałem od autora Załączam skany ulotki informacyjnej ze spisami nazwisk, herbów oraz pocztówek. W katalogu te wykazy zostały uzupełnione jeszcze kolorem czerwonym który odnosi się do części pierwszej, do osób ustalonych już po jej wydaniu. "Oto kilka skanów ulotki informacyjnej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.