Kokutenko Napisano 2 Luty 2014 Autor Napisano 2 Luty 2014 Zastanawiam się nad kilkoma modelami w cenie około 2000+ zł i nie jestem pewien co wybrać. Interesuje mnie Tylko kolor, drobnica i monetki, bez iron z dobrą głebokością, zawsze lepiej wykryć głębiej nawet te kilka cm czasem robi różnice.Myślę o:Minelab X-terra 705 - ale podobno na monety trzeba zmienić cewkę na elipse 18,75 khz a to kosztuje dodatkowe 750 zł (do tego są 2 wesje gold pack i zwykla, nie wiem czym się różnią ale na zdjęciu wygląd cewki był inny ale opis ten sam).Garret AT Pro - zaleta wodoszczelnosc i ma dobre opinie uzytkownikow serii Ace.Rutus Argo ver. 3.0 z cewką DD 29cm na monety - polski mało o nim wiem, pewnie mało kto odwazyłby się kupić coś polskiego gdy od lat działaja zachodnie marki, ale niektorzy piszą że dobry, do tego rozkladany na 3 czesci (wg opisu).Minelab Sovering GT - ale to starszy model, brak wyswietlacza, podobno dobry ale nie znalazlem w sprzedazy w zadnym sklepie wiec nie wiem czy juz go nie produkują bo sa nowsze modele.Fisher F75 - drogi, ale czy 1500 zł wiecej daje widoczna roznice ze jest lepszy od tych wyzej? nie wiem, ale podobno najlepszy na drobiceKtos pracował z wykrywaczami z tego zakresu cenowego i ma jakies rady co lepsze co gorsze i czemu ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.