khl32 Napisano 28 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2014 Słyszałem, że gdzieś tam, podobno jest zakopany poniemiecki wóz pancerny/opancerzony czy coś w tym rodzaju. I tak się zastanawiam czy można go sobie tak po prostu wydobyć legalnie i do kogo należy znalezisko. Jak to wygląda prawnie. Podobno jest to działka prywatna. Jeśli ktoś obyty w temacie to proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khl32 Napisano 30 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2014 no to ładnie...Ja tu się staram coś nie coś dowidzieć, a koledzy jaja sobie ze mnie robią. Przecież nie polecę zgłaszać, że coś znalazłem, skoro to nie prawda i nic nie mam. Ba ! Może powinienem iść na Policje i powiedzieć im, że spotkałem kiedyś w lesie żura", który podobno (do tego był pod wpływem) zna gościa, który mu mówił, że o czymś takim słyszał i podobno wie gdzie to może być. Tyle wiem. Czy to aż taka wtopa ?A i jeszcze jedno. U nas na wiosce krąży legenda, że w bagnie jest utopiony czołg ! Wszyscy o tym niby wiedzą i mówią, a jakoś nikt nie zgłasza ! A i Policji też jakoś nie ma. PS Jak przyjedzie do mnie prasa, chętnie udzielę wywiadu rzeki - o niczym :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 posprzątałem, następne posty żartownisiowe" nagrodzę.Do autora: przejrzyj archiwalne wątki, zapoznaj się z hasłami CSWL Poznań, MWP, itp. itd. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khl32 Napisano 2 Luty 2014 Autor Share Napisano 2 Luty 2014 PATRON. Dzięki bardzo. Odzyskałem wiarę w ludzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.