LegionEtrangere Napisano 4 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2014 Witam czy jest ktoś na forum z północnego mazowsza kto biega z wykrywaczem ? chętnie znalazłbym kompana do poszukiwań bo samemu to czasami się przykrzy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 witać ,najlepsze fanty wychodzą solo,zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionEtrangere Napisano 4 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2014 wiadomo zazwyczaj samemu popylam, wcześniej miałem 2 kumpli z którymi czasami jeździliśmy gdzie sie dało ale wir pożycia małżeńskiego ich wciągnął ;) brakuje mi takich wspólnych eskapad także poszukuje kogoś z okolic bo i pogoda łaskawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 Witam ja tak troszke nie w temat skąd taki pomysł na nick-a? Jeśli dobrze mysle to kolega '' pracował w firmie'' ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reiner Napisano 16 Styczeń 2014 Share Napisano 16 Styczeń 2014 o kolega widzę z moich stron :)pisz na @ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monterek Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Witam chętnie się dołączę do wspólnych poszukiwań - zawsze raźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reiner Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 Kolegą sprawdź pocztę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionEtrangere Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2014 Odpisałem Reiner :) Monterek jak możesz to napisz skąd jesteś, gdzie śmigasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reiner Napisano 21 Styczeń 2014 Share Napisano 21 Styczeń 2014 Sprawdzałem pocztę :) ale coś nie pykło bo żadnej wiadomości od Ciebie nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reiner Napisano 21 Styczeń 2014 Share Napisano 21 Styczeń 2014 sprawdzałem pocztę i coś nie pykło bo żadnej wiadomości od Ciebie nie mam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionEtrangere Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2014 Może się zamotałem i nie wysłałem, teraz na pewno doszło bo sprawdziłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.