ors28 Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2014 Witam, znalazłem to przed laty na polu, lecz do tej pory nie wiem co to może właściwie być. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Średnica 2,5cm. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ors28 Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2014 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ors28 Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2014 Dodam, iż wykonany jest chyba z miedzi-z zewnątrz srebrzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 3 Styczeń 2014 Share Napisano 3 Styczeń 2014 Według mnie współczesny guzik, wykonany techniką odlewu ciśnieniowego. Mógłbyś przepisać napisy z awersu? https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum27/guzik2a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ors28 Napisano 3 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2014 Niestety nie da się odczytać-litery są za bardzo przetarte, i da się tylko gdzieniegdzie odczytać pojedyńcze literki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ors28 Napisano 11 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2014 Odświeżam-może jeszcze ktoś będzie coś wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 11 Styczeń 2014 Share Napisano 11 Styczeń 2014 Sadze że Rosforek ma rację!!!... Śmierdzi współczesnościa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ors28 Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2014 Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.