arkadiusz79 Napisano 24 Grudzień 2013 Share Napisano 24 Grudzień 2013 witam jest ktos z naszych rodaków w tych okolicach? pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny333 Napisano 22 Styczeń 2014 Share Napisano 22 Styczeń 2014 witam, ja mieszkam we Frankfurcie! tutaj nikt nie szuka chetnie sie skontaktuje (oto moj 01774514574)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny333 Napisano 26 Styczeń 2014 Share Napisano 26 Styczeń 2014 witam, jestem z Frankfurtu nad Menem daj znac to moze gdzies wyskoczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fx Napisano 26 Styczeń 2014 Share Napisano 26 Styczeń 2014 Ja w Karlsruhe ale chętnie podjadę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 pany a gdzieś koło hamburga ktoś ryje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alok Napisano 29 Czerwiec 2015 Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Hej. Często jeżdżę do Wuppertalu, chciałem tam pokopać, ale nie wiem jak to wygląda ze strony legalności w Niemczech. Panowie proszę o jakieś informacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wohen Napisano 25 Sierpień 2015 Share Napisano 25 Sierpień 2015 Mieszkam w Selfkant,na lini Hongen, Selfkant zatrzymał się na przełomie 44/45 front bo niemiaszki kontrofensywę w Ardenach sobie wymyśliły...niestety nie mam pomysłu gdzie szukać ale jeśli ktoś ma doświadczenie i wiedzę to chętnie nawiążę kontakt. Mam gościnny pokój także nocleg -no problem. Ja i mój syn interesujemy się tematem. Pozdrawiam WojtekMail wtbouw@yahoo.nl tel 0031617204188 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danny333 Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 witam,jak wczesniej juz pisalem mieszkam w niemczech ale czasami bywam u siostry w Susteren to kilka km od Ciebie Wojtek wiec jak bede cos planowal napewno poinformuje i cos pogrzebiemy ;)wyzej masz moj numer.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.