roberto999 Napisano 19 Grudzień 2013 Autor Napisano 19 Grudzień 2013 Witam Wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum, więc pozwolicie, że się przedstawię. Mam na imię Robert. Mieszkam W Krakowie. Wiek 48 lat. Ponieważ dzieci odchowane i jest więcej czasu, przyszedł czas na wymarzone hobby. Gdzieś od roku próbuję swoich sił w obsłudze wykrywacza metali. Najpierw był Rutus Proxima, a teraz Minelab x-terra705. Proszę o wyrozumiałość, jeżeli taki temat już był, a ja go nie odszukałem. Moje zdolności w obsłudze komputera są na poziomie dostatecznym. A teraz do rzeczy.Czy jest to normalne, gdy wykrywacz przy przejściu na PINPOINT zmienia poziom głośności sygnału na niższy przy przejściu z np. dużego przedmiotu na mały. Tak jakby go przytykało. Po kilku chwilach lub po tzw. przeładowaniu czyli przejściu z pinpoint na dynamika znowu jest normalnie tzn pinpoint głośny. Czy ktoś z Was się z tym problemem spotkał? Proszę o konstruktywne odpowiedzi. Pozdrawiam. Robert.--------------Robert - jak chcesz coś jeszcze dodać, to rób to na zasadzie odpowiedzi we własnym wątku - nie zakładaj nowego.Twój wpis uzupełniłem zgodnie z tym co napisałeś.-pozdro-Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 09:09 20-12-2013
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.