Alo Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2013 Witam Nie mogę nigdzie znaleźć, informacji o tych guziczkach, a jestem pewien, że gdzieś już je widziałem w sieciAle jak na złość nie mogę natrafić na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo Napisano 16 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2013 Tył, przód w lepszym świetle zachowana białą farba na nich.Jeden od drugiego leżał około kilometra. Śmiem twierdzić że wojskowy.Za odpowiedz z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenere Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 WitamJeśli dobrze pamiętam to tak wygląda blaszka z naboju do rakietnicy,byla malowana między innymi na czerwony kolorPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2013 :D to już wiem dlaczego nie mogłem tego znaleźć w guzikachI od razu znalazłem na odkrywcy podobny temat http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=659481lenere dzięki za naprowadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.