ilovemj Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 witammam taki problem, przestala mi dzialac lewa sluchawka na stereo, nie udezylem, nie zamoczylem, poprostu dzialala i nagle przestala, co moze byc przyczyna i nie wiem czy jest sens odsylac na gwarancje? czy ktos ma podobny problem? dzis juz nie zadzwonie do vikinga a jestem bardzo ciekaw co sie moglo stac, na mono dziala
marioAT Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 Cześć !Mógł się uszkodzić przewód który jest na zewnątrz . Jak masz wykrywacz na gwarancji to lepiej nic nie kombinuj bo będziesz miał wydatek a te słuchawki nie należą na najtańszych .Pozdrawiam.
Hardy998 Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 Przepraszam bardzo zabrudził mi się wykrywacz co mam zrobić???daj mi bana bo nie ogarnę
tede1981 Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 może trochę głupio zabrzmi ale czy przypadkiem pokrętło się nie przekręciło przy słuchawkach?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.