maciej87 Napisano 30 Listopad 2013 Autor Share Napisano 30 Listopad 2013 Witam jestem z gorzowa wlkp mam słbaby sprzet ale duże checi i szukam osoby ktora by mnie zabrala ze soba w jakies miesca bo nie mam pojecia od czego zaczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej87 Napisano 30 Listopad 2013 Autor Share Napisano 30 Listopad 2013 A może są chetni na założenie nowej grupy poszukiwaczy ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciekawyswita Napisano 10 Marzec 2014 Share Napisano 10 Marzec 2014 Podpinam się pod temat, liczę, że znalazł by się ktoś kto zechciałby mnie przygarnąć na jakiś spacer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof7 Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Też pochodzę z Gorzowa. Jeśli chcecie porozmawiać na temat wykopków lub pójść pokręcić ze mną na jakąś wyprawę z wykrywką to piszcie na ten numer gg: 48786128. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof7 Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 A jaki masz konkretnie sprzęt, bo może nie jest aż taki słaby.Tak wo gule nie liczy się jaki masz sprzęt tylko miejscówki i chęci do łażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.