Skocz do zawartości

Fisher f75 LTD Wart swojej ceny?

piotr123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy proszę o pomoc i o wszystkie opinie na temat czy fisher Ltd jest wart swojej ceny?
Widziałem w akcji ten sprzęt z cewką snajperką i na prawdę jestem pod ogromnym wrażeniem.
Jak uważacie czy ta cena nie jest zbyt wygórowana jak na taki sprzęt tej klasy ?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi;-]
Napisano
Ostatnie 10 lat chodzilem ze zwyklym F 75 ale jednak czekam na calkiem nowy model ,bo LTD to raczej lifting.Jest to bardzo dobry sprzet,o ile masz wytrzymale nerwy na ciagle popiskiwanie
K. z K.
Napisano
No właśnie ciągłe popiskiwanie , mnie strasznie denerwuje , miałem deltę 11 DD i to ciągłe popiskiwanie doprowadzało mnie do szału, rozważam również kupno G2 ale on też popiskuje a tych po pisków nie zniosę, a może at pro w tej klasie był by dobrym rozwiązaniem z dobrą ceną! Jak sądzicie?
Napisano
At Pro na trybie pro-zero piszczy jak cholera, chyba ze zjedziesz z sensitivity a to już obija się na zasięgu. Tryb STD przez producenta nazywany trybem dla początkujących oferuje cisze lecz jest... no hmm, mój AT PRO poszedł wczoraj na allegro ;)

Jeżeli chcesz sprzęt który będzie cichy to nie bierz AT PRo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie