Skocz do zawartości

rutus argo cewka.

arkadiusz79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam poszukiwaczy. nie wiem czy ten temat byl poruszany ale chce napisac swoją opinie o rutusie. meczy mnie to ze teraz jest w sprzedazy z sondą 29 dd za 1900 a my biedni posiadacze kupilismy za 1850 z cewka standar 24
Napisano
pragne dodac jeszcze jesli chodzi o serwis pana rutyny to jest naprawde super sam sie przekonałem kto czytal bedzie wiedzial o co chodzi. a wracajac do tematu cewki 29 dd lub cc. to my biedni posiadacze rutusów powinnismy miec jakis rabat na nie gdyz kiedy my kupowalismy byly ze standardową 24 a teraz rutek kosztuje 1950 z 29dd a sama sonda ponad 500zl wydaje mi sie ze to troszeczke nie sprawiedliwe
Napisano
Jako posiadacz Argo z CC 24cm a od pewnego czasu DD 29cm zupełnie nie pojmuję Twojego toku rozumowania.Także wydałem 450 zł na DD +sztyca 85zł i cieszę się ,że sonda jest tak tania.Producent Polak powinien dawać jakieś ekstra rabaty za kupowanie TANIEJ sondy :) ??? Z jakiej to racji ? Bo Polak ?
Nie było dużej sondy było źle.Jest duża sonda to źle bo trzeba za nią płacić ? Boże,Bożenko :)))
Napisano
Czyli jak posiadam Rutusa to cewka taniej ,jeśli posiadam np.Garretta to wtedy drożej . Tak na chłopski rozum, bo ja zawsze kupuje cewki tańsze nie koniecznie do odpowiedniego typu wykrywacza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie