arkadiusz79 Napisano 15 Listopad 2013 Autor Napisano 15 Listopad 2013 witam poszukiwaczy. nie wiem czy ten temat byl poruszany ale chce napisac swoją opinie o rutusie. meczy mnie to ze teraz jest w sprzedazy z sondą 29 dd za 1900 a my biedni posiadacze kupilismy za 1850 z cewka standar 24
arkadiusz79 Napisano 15 Listopad 2013 Autor Napisano 15 Listopad 2013 pragne dodac jeszcze jesli chodzi o serwis pana rutyny to jest naprawde super sam sie przekonałem kto czytal bedzie wiedzial o co chodzi. a wracajac do tematu cewki 29 dd lub cc. to my biedni posiadacze rutusów powinnismy miec jakis rabat na nie gdyz kiedy my kupowalismy byly ze standardową 24 a teraz rutek kosztuje 1950 z 29dd a sama sonda ponad 500zl wydaje mi sie ze to troszeczke nie sprawiedliwe
Szukanko Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 Jako posiadacz Argo z CC 24cm a od pewnego czasu DD 29cm zupełnie nie pojmuję Twojego toku rozumowania.Także wydałem 450 zł na DD +sztyca 85zł i cieszę się ,że sonda jest tak tania.Producent Polak powinien dawać jakieś ekstra rabaty za kupowanie TANIEJ sondy :) ??? Z jakiej to racji ? Bo Polak ?Nie było dużej sondy było źle.Jest duża sonda to źle bo trzeba za nią płacić ? Boże,Bożenko :)))
arkadiusz79 Napisano 15 Listopad 2013 Autor Napisano 15 Listopad 2013 nie bede tu sie wdawał z kolegą w dyskusje napisalem tylko co mysle. pozdro
Tomb750 Napisano 15 Listopad 2013 Napisano 15 Listopad 2013 jak kiedyś kupiłeś stare BMW to teraz powinieneś dostać spory rabat na najnowsze ??!!?? Chyba coś nie tak :/
adamtyc Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 Czyli jak posiadam Rutusa to cewka taniej ,jeśli posiadam np.Garretta to wtedy drożej . Tak na chłopski rozum, bo ja zawsze kupuje cewki tańsze nie koniecznie do odpowiedniego typu wykrywacza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.