Bolex Napisano 30 Październik 2013 Autor Share Napisano 30 Październik 2013 Witam , poszukuje jakiegos kompana do wykopek , w tak zapomnianym regionie jak podhale ...Ogolnie duze mam okazje jedzic po za granice domu ale chce pochodzic po tej ziemi z kims kto mialby na to ochote , mieszkam w Zakopanem i na 30tys miasto jestem chyba jedyne wiec apeluje do sąsiadów o zglaszanie sie , mam nadzieje nawiazac jakas wspólprace Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Witam jestem z Nowego Targu. Szukam z kolegą Morek i mozemy sie kiedy umowić na jaki wspólny wypad o ile nas snieg nie zasypie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolex Napisano 12 Listopad 2013 Autor Share Napisano 12 Listopad 2013 Odpisalem na privie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 16 Listopad 2013 Share Napisano 16 Listopad 2013 Witam kolego nic nie dostałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolex Napisano 20 Listopad 2013 Autor Share Napisano 20 Listopad 2013 Witam , cos mi ten tablet szwankuje pokazuje ze pisze a nie pisze ....Podam tu mój adres email to akurat na tablecie dziala poprawnie :) Bolex-2012@o2.pl prosze dopisac ze jestes forumowiczem , bo taki spam niekiedy mam ze dlugo moglo by zejsc Jesli myślita by isc na poszukiwania cza sie streszczac snieg lada chwila spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fx Napisano 25 Styczeń 2014 Share Napisano 25 Styczeń 2014 Chętnie sprawdzę co górale schowały ;-)Zawoja zwarta i gotowa do kopania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.