MalyMarcin Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 Witam, do identyfikacji podaje takie oto cudo, średnica ok 21mm materiał ołów?? reszta na zdjęciach, wg mojej oceny na lewo od liczby 23 1/2 prostopadle do niej widnieje napis 1649 nieco słabo widoczny na zdjęciach, przedmiot nazwałem odważnik monetarny aczkolwiek nie wiem czy nim jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyMarcin Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 druga strona znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyMarcin Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 i jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 27 Październik 2013 Share Napisano 27 Październik 2013 Mi to wygląda na plombę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.