kamil.gt Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 zastanawiam sie nad zmianą wykrywacza wpadły mi do głowy 2 modele garrett euroace 350 i teknetic delta 4000, o garrecie wiem sporo ,może któryś z kolegów ma delte i wyraził by swoja opinnie na temat tej wykrywki
jerome2 Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Witam, mam Delte 4000 z cewką 11DD i sobie chwalę.Jest to mój pierwszy wykrywacz,i dobrze sie z nim współpracuje.Chodzę głównie po lesie,mało zaśmieconym i po plaży.Nie zauważyłem żadnych niepożądanych zachowań typu; wzbudzanie sie,fałszywe sygnały, menu bardzo proste.Jest dość lekka,i poręczna.Zamierzam dokupić cewkę Nel big, albo Nel tornado.Pozdrawiam i życze dobrego wyboru.
kamil.gt Napisano 14 Październik 2013 Autor Napisano 14 Październik 2013 właśnie dużo ludzi narzeka ze delta ma odchyły że wariuje,błedne odtczyty mi się podoba w delcie to że ma skale w procentach, mam dylemat własnie pomiędzy euroace a delta jest troche droższa od garretta czy są miedzy tymi dwoma wykrywaczami jakieś wielkie różnice ?
gral Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 Witam.Jest jeszcze inna opcja -Eurotek Pro+cewka DD .Sprzęt stabilniejszy od Delty,tańszy a przede wszystkim glębszy.Pozdrawiam.
jerome2 Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 pewnie wielkich różnic nie znajdziesz,ale większość ludzi wybiera Garretta,łatwiej odsprzedać i bardzoej znany chyba niż Delta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.