mikross Napisano 10 Październik 2013 Autor Share Napisano 10 Październik 2013 WitamSzukam sensownej osoby lub osób z okolic jak w temacie na weekendowe wypady w teren.Posiadam transport ,kilkuletnie doswiadczenie w terenie,zapał i chęci szczere:)GG 4740224 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Dylan Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Cześć. jestem chętny na wypad w teren. skąd dokładnie jesteś. Wypad na miejscu czy gdzieś dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Zapraszam do Chorzowa na spotkanie przy piwkubędzie w ten lub następny weekend u mnie w kazamatach :)Silesia Exploration zaprasza pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 torba5 byłbym chętny na spotkanie przy piwku ale w który wekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 6 Listopad 2013 Share Napisano 6 Listopad 2013 albo ten piątek albo piątek w kolejny weekendmożna to dograć ,spotykamy się dojść często w małym gronieale planowana jest większa impreza no i wigilia grupy Silesia Exploration a to już w gronie ogólnopolskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikross Napisano 8 Listopad 2013 Autor Share Napisano 8 Listopad 2013 Konkrety panowie,konkrety bo dobra aura na poszukiwania sie juz kończy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 to co panowie w piątek spotkanie przy piwku a w sobotę kopanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Listopad 2013 Share Napisano 12 Listopad 2013 Zapraszam do mnie wstępnie na piątek ,szczegóły w czwartek ,mam miejsce na takie spotkania ustalimy tylko godzinę pozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Listopad 2013 Share Napisano 13 Listopad 2013 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=725035#1634347coby było oficjalniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.