Kupniula Napisano 7 Październik 2013 Autor Napisano 7 Październik 2013 Nie wiem czy dobre miejsce ale na lepsze podforum do tego tematu nie wpadłem ;). Poszukuję albo kogoś kto mnie trochę wprowadzi w miejscówki w okolicach Poznania (albo linkami wspomoże do map itp. albo zdjęciami map przesłanymi na mail lub zabierze w teren). Zaczynam dopiero zabawę" z historią w terenie i niestety nie idzie mi najlepiej. A samemu mi też ciężko gdzieś pojechać bo nie zmotoryzowany jestem. Może ktoś jeździ z Poznania w eren" i miał by miejsce w aucie aby mnie zabrać? Wiele znajdek" nie zabiorę swoim kanarkiem :D W razie jak by to było złe podforum to proszę o przeniesienie do odpowiedniego oraz powiadomienie mnie gdzie szukać mojego tematu. Jakieś dobre dusze chętne pomóc młodemu (dosłownie i w przenośni, bo niedoświadczonemu) poszukiwaczowi, proszę o info w temacie albo na pm. Pozdrawiam
Kupniula Napisano 8 Październik 2013 Autor Napisano 8 Październik 2013 Nikt nic nie podpowie? Nie zabierze na kilka wyjazdów (dosłownie, bo w ziemie wyjazd na stałe za chlebem). Nie zdradzę miejscówek ;) Chodzi mi o połażenie z kanarkiem po powietrzu, nauczeniu się trochę od kogoś doświadczonego i tyle. Bardziej monety, guziki i ciekawostki drobne, ale mogę się i na militarkę wybrać bo się nią tez interesuję.
Kupniula Napisano 15 Październik 2013 Autor Napisano 15 Październik 2013 Nikt nie podpowie gdzie szukać, nikt nie zabierze na wypad :(
vvarg Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 Proszenie o wypad w dziale Miejsca warte odwiedzenia" nie jest najlepszym pomysłem. Proponuje podłączyć się pod wątek:http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=122896#1583663 w odpowiednim do tego dziale Spotkania, Integracje" bo w końcu chcesz się z kimś spotkać i zintegrować?Pozdrawiam swarzędzanin :P
Kupniula Napisano 17 Październik 2013 Autor Napisano 17 Październik 2013 Dzięki za informację i nie spamuję tu już :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.