Caamill Napisano 26 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Witam Was,Możecie mi powiedzieć co to za stempel ? Widoczne: gryf, drzewo (palma?) i węże(smoki?). Miałem pierwsze skojarzenie z herbem oo Paulinów, ale to chyba dość luźne nawiązanie ? Może to jakaś radosna twórczość" ?dzięki i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caamill Napisano 26 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Widok ogólny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 26 Wrzesień 2013 Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Pieczęć lakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caamill Napisano 30 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2013 Pieczęć wyszła mi w okolicach, gdzie przetaczali się Sasi i Szwedzi na pocz. XVIIIw. Czy ktoś wie, gdzie szukać można ? Google przejrzałem od deski do deski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caamill Napisano 16 Październik 2013 Autor Share Napisano 16 Październik 2013 Podbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caamill Napisano 6 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2014 Witam,Pozwolę sobie odgrzać temat - wykonałem odcisk, detale są wyraźniejsze; może teraz ktoś będzie w stanie pomóc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.