jerome2 Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 Wiatam,czy ktoś z was miał może rózne zachowanie sie pointera w zależności od rodzaju baterii ? Zauważyłem że lepiej działa na zwykłej baterii typu duracell, energizer, a niżeli na akumulatorkach. Macie podobne spostrzeżenia?
pajda Napisano 27 Wrzesień 2013 Napisano 27 Wrzesień 2013 Ta sprawa była poruszana względem wykrywaczy. Na akumulatorkach po połowicznym rozładowaniu sprzęt robił się niestabilny. Ja od dłuższego czasu używam http://allegro.pl/10-x-bateria-alkaliczna-duracell-procell-6lr61-9v-i3555782950.htmldo wykrywki i pinpointa garretta. Polecam
marioAT Napisano 27 Wrzesień 2013 Napisano 27 Wrzesień 2013 Witam!Testowałem wiele baterii w kreciku Garretta i najlepsze baterie to te o których wspomniał Kolega z postu powyżej .Na pozostałe baterie szkoda pieniędzy a różnica w cenie jest niewielka .Pozdrawiam.
jerome2 Napisano 27 Wrzesień 2013 Autor Napisano 27 Wrzesień 2013 Dziękówa za odpowiedz,dodam tylko że niestabilnośc zauważyłem przy świeżo naładowanych akumulatorkach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.