kessel Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2013 Witajcie Kilka dni temu zdechło mi auto w niemczech (gdzie na chwilę obecną mieszkam) tj bierze olej i mocno dymi na siwo. Mam wykupione ADAC na całą europę. Akurat tak się złożyło, że jutro muszę wrócić do PL i zabrać inny samochód. Chciałbym odrazu zabrać ze sobą denata i wracać do kraju w nocy landówkami. Pytanie dotyczy tego czy w razie całkowitej awarii auta ADAC zapewni mi jakiś transport do kraju ? I ewentualnie ile takie coś by trwało ?Myślałem jeszcze by postawić złoma na parkingu przy autostradzie, zadzwonić po ADAC i wrócić innym autem, ale najbardziej zależy mi na 1 opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 15 Wrzesień 2013 Share Napisano 15 Wrzesień 2013 Zamiast pytać tutaj, sprawdź co daje Ci Twoje wykupione ADAC,najlepiej na stronie ADAC w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.