dziuba8024 Napisano 11 Wrzesień 2013 Autor Napisano 11 Wrzesień 2013 witam poszukuje kolegi z Łodzi z explorerem najlepiej se ,problem polega -wierze że w ustawieniach , sprzet nie widzi monet ....ale od poczatku ... sprzedalem koledze explorera stan wizualny i techniczny idealny sprawny ... wczoraj doszedl a dzis dzwoni ze sprzet wydaje dziwne dzwieki i nie widzi monet ... nie umiem przez telefon poprowadzic co jak ustawic sam chodzilem na jednych , kolega twierdzi ze dobrze ustawil , ja wiemze sprzet wyjechal sprawny i dobrze zapakowany a paczka dotarla w nienaruszonym stanie , sytuacja nieprzyjemna dla tego prosze o pomoc osoby z Łodzi lub z okolicy .wrazie co prosze na pw. podac nr.telefonu zadzwonie .bede wdzieczny za pomoc .
ginerus Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Włączając przytrzymać power 2 sekundy pojawi się factory presets ustawienia fabryczne,nie pomoże to uszkodzona cewka efekt nadmiar dzwięków,zasięg mały.
akcej Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 Uszkodzeniu pewnie uległ przewód na wejściu do cewki ten typ ponoć tak ma.
dziuba8024 Napisano 12 Wrzesień 2013 Autor Napisano 12 Wrzesień 2013 dzieki Koledzy za odpowiedz , nie wiem co mi sie pokrecilo potrzeba osoby z Częstochowy a nie z Łodzi .pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.