Skocz do zawartości

parczew

pepekevo

Rekomendowane odpowiedzi

• 8 months later...
Napisano
Mam trochę mapek z tych okolic bardziej w strone Sosnowicy bo robilem wycinki ale mam i pelne mapy gdzie znajdziesz i swoje tereny pisz na priv
  • 2 weeks later...
Napisano
Przepraszam ze odpisuje dopiero teraz ale jestem w turcji a w okolicach sosnowicy caly czas wychodzom fanty a ty z jakiej okolicy
Napisano
piszemy o sosnowicy lubelskiej obok myslowic jest sosnowiec a ja mialem kaprys i wybudowalem dom w okolicy sosnowicy dlatego tam kopie bo w sosnowcu to trudno cos znalezc
Napisano
a no to ok? wybieram sie tam ,bo generalnie jeżdze po lubelszcyznie ,ostatnio byłem w Zaborecznie za Zamosciem tam była bitwa BCH z niemcami powiem tak las mały i nie rezewat , ani krajobrazwy ogolnie lipa same odłamki , i kilka łusek nie licząc korków od wódki lub słoików . A co do sosnowicy masz może jakieś miejsca gzie by można było polatac z wykrywką jesli to nie jest tajemnica bo każdy ma jakieś swoje miejsca tajemne .bo tak prawde pisząc co do sosnowicy to czaje sie na okoliczny las aby połazic .Kiedys mi kolega mowił ze był tam i tylko orzełka znalazł .
Napisano
kolego ja szukam na trasie sosnowica kolacze pytaj miejscowych o czerwone pole tam rozbrajal sie kop ale to teren parku poleskiego
Napisano
w okolicy sosnowicy bede na boze cialo a potem od 10 sierpnia 2 lub 3 tygodnie moze gdzies na wykopkach sie spotkamy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie