Skocz do zawartości

Opole - szukam kopiących

gersemi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam. Jestem nowym użytkownikiem forum. Nie znalazłem odpowiedniego wątku do przywitania, więc witam się tu. Mam na imię Daniel i mieszkam w okolicach Opola. Chciałbym zacząć przygodę z wykrywaczem ale jestem w temacie sprzętu zielony. Mimo, że istnieje wiele wątków na temat sprzętu nadal nie jestem zdecydowany co kupić na początek. Jeżeli jest ktoś z okolic Opola ( Ozimka ), chcący się podzielić swoją wiedzą, podpowiedzieć jak i z czym zacząć to chętnie umówię się na pogaduchy. Nie chodzi mi o miejscówki, tylko czysto techniczne porady, ewentualnie zaznajomienie z wykrywaczem. Nie chcę zaśmiecać forum powtarzającymi się wciąż pytaniami, dlatego mam nadzieję, że ktoś pomoże w realu".
Pozdrawiam
Napisano
Opole Ozimek możemy się zgadać jak będę miał chwile czasu.
To ci powiem co i jak.

Zależy co cie interesuje militarka czy drobnica.

Z militarka u nas słabo jeśli chodzi Opole Ozimek, nawet rzekłbym bardzo słabo, dopiero dalsze okolice.

Najtańszy sprzęt na początek wart uwagi na drobnice to garret ACE 250 / 350 lepiej kupić używkę bo cena nowych poraża,
ewentualnie jakaś dobra samoróbka analogowa.

Jak cie stać na coś droższego to Teknetics delta 4000 / 8000
Uniwersalny (pola i bardziej las :) )Rutus Proxima v5 lub jakaś używka.

Jak masz mega kasę ;] to F75 lub odpowiednik z tekentica, coś z XP lub deusa.

Pozdrawiam
Napisano
Siemanko. Interesuje mnie bardziej drobnica. Nie mam parcia na militarkę. Z kasą nie będzie problemu, jednak na początek nie zamierzam szaleć z drogim sprzętem ponieważ mam inne życiowe pasje w które pompuje pieniądze. Z Garretem 250 chwilę się bawiłem na drobnicy i byłem mile zaskoczony, jak widziałem co znajomy z tym kopie na wschodzie Polski. Nie oczekuje jednak, że wykrywka za mnie zrobi robotę i liczę się z tym, że trzeba znaleźć dobre stanowiska i poświęcić trochę czasu w terenie aby mieć efekty. Na początek potrzebuję sprzęt łatwy w obsłudze żeby go opanować. Później mogę zainwestować jak mi się spodoba.
Jak będziesz miał chwilę w jakąś sobotę lub niedzielę to daj znać na priva i się zgadamy. Pokażesz mi co i jak, podpowiesz mi co nieco i się zdecyduje co będzie dla mnie dobre.
Pozdrawiam
Napisano
Witam jestem z okolic nysy szukam kompanow do pogadania i pokopania chyba znalazłem miejscowki na drobnice monetki kule od muszkietu medaliki lata gdzieś 1700 1800
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
witam
zamykam stary wątek zrobił się trochę za długi
link do nowej stronki

http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=749068#1837301

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie