java84 Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 Ostatnio często się tak dzieje,dzięki za zaproszenie będę napewno,wysłałem Ci wiadomość na priv:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2014 witam 16 .08 odbyło się wielkie kopanie--nawet TV było http://www.tvp.pl/opole/aktualnosci/roznosci/pasjonaci-poszukuja-silnika-bombowca/16460870/pasjonaci-poszukuja-silnika-bombowca/16460904 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 17 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2014 samochodów było jak na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielczar29@ Napisano 12 Wrzesień 2014 Share Napisano 12 Wrzesień 2014 witam jestem bardzo niedoświadczonym eksploatorem i chciałbym kogoś poznać kto zna się na rzeczy i z kim mógłym razem gdzies pokopac. jestem z okolic opola mam wykrywacz armand penetrator nie wiem czy to dobry sprzęt czy zły. ktos może pomóc?....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielczar29@ Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 jestem nowy tutaj moge się dołączyć do kogoś do wykopków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielczar29@ Napisano 13 Wrzesień 2014 Share Napisano 13 Wrzesień 2014 mieszkam tymczasowo w okolicach opola a pochodze z olesna mam sprzęt aramd penetrator ktos podpowie czy to dobry sprzet czy nie moge sie do kogoś dołączyć jesli chodzi o wykopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 14 Wrzesień 2014 Share Napisano 14 Wrzesień 2014 Mielczar29@ wysłałem ci info na twoją pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielczar29@ Napisano 15 Wrzesień 2014 Share Napisano 15 Wrzesień 2014 cobarasaper nie dostałem nic od Ciebie spróbuj wysłać na meila Mielczar29@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodianin Napisano 23 Wrzesień 2014 Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Witam, niedawno kupiłem wykrywacz Garret ace 250. Jestem z Opola, czy mógłbym dołączyć do kogoś kto nieco by mnie wtajemniczył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 23 Wrzesień 2014 Share Napisano 23 Wrzesień 2014 można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 25 Wrzesień 2014 Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam (rodianin) to Ty może gadałeś z moim kumplem jakiś czas temu na kąpielisku bolko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodianin Napisano 26 Wrzesień 2014 Share Napisano 26 Wrzesień 2014 cobarasaper@ a można się do Ciebie dołączyć jak będziesz się gdzieś wybierał?AoT_Hunter_PL@ nie, to nie byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 27 Wrzesień 2014 Share Napisano 27 Wrzesień 2014 rodianin pewnie że można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 3 Październik 2014 Share Napisano 3 Październik 2014 Witam kombinujemy coś na jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Październik 2014 Share Napisano 14 Październik 2014 plany na sob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro13 Napisano 5 Listopad 2014 Share Napisano 5 Listopad 2014 siemka jestem z kluczborka,kopie od trzech miesięcy z kumplem z wołczyna [kumpel z większym stażem].w sobote jedziemy do nysy i okolic może się ktoś przyłączy .pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek73 Napisano 11 Listopad 2014 Share Napisano 11 Listopad 2014 Witam.posiadam od niedawna kanarka.Kędzierzyn - Koźle i okolice ,szukam kogoś na wykopki w sobotę lub niedzielę 15-16.11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarzanos Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Olesno/Kluczbork/Praszka/Dobrodzien znajda sie jacys chetni na wspolne wykopki?????????????? Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro13 Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 Witam./Kluczbork/Kiedy............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajar Napisano 2 Maj 2015 Share Napisano 2 Maj 2015 ...ktoś z Opola gdzieś do lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 dzieje się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 28 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2015 pewnie nic, wszystko zarośnięte trzeba czekać do żniw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 7 Lipiec 2015 Share Napisano 7 Lipiec 2015 eee tam lasy też mamy... ale trochę za ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxon96 Napisano 19 Lipiec 2015 Share Napisano 19 Lipiec 2015 Olesno/Dobrodzień. Ktoś chętny na wspólne wykopki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxon96 Napisano 9 Sierpień 2015 Share Napisano 9 Sierpień 2015 Witam.Ktoś chętny na wykopki z okolic Dobrodzienia/Olesna/Lublińca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.