dropek81 Napisano 18 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2013 Witam jakim sposobem można zaatakować ten guzik ? Myślałem o wodzie utlenionej ale wolę sie poradzić. Oraz czy odginać uszko, bo z tego co widziałem nie było ono takie klapnięte/pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 18 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2013 Z drugą stroną słabiej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 19 Sierpień 2013 Share Napisano 19 Sierpień 2013 z uszkiem uważaj bo może pęknie ostrożnie albo zostaw a guzik ja bym włókniną przeleciał bo nie widzę czy uszko na cynę czy inaczej montowane jak trwale wchodzi to możesz no chwile do kwasu cytrynowego to osad zejdzie tylko pamiętaj jak jest mocowane na cynie to może roztopić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 19 Sierpień 2013 Share Napisano 19 Sierpień 2013 taka włóknina do matowania powierzchni z markety drobna są różne kolory szara lub pierwsza brązowawa najlepiej juz troszke podjechana i na mokro to ja robie z wyczuciem na groszkach sie sprawdza ale uwazaj nie kazdy guzik można tak potraktowac zalezy jaki materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 19 Sierpień 2013 Share Napisano 19 Sierpień 2013 jeśli nie jest aluminiowy guziołek tylko inny materiał do kwasku go nie pakuj pozdr pamiętej pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 25 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2013 rozgiąłem go normalnie ! nic się nie stało c: po rozgięciu potraktowałem kwaskiem.... Wyszło genialnie !!!!! uszko tżyma mocno, jak wcześniej ! wielkie dzięki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.