dziadek0071 Napisano 17 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2013 Witam, poszukuję doświadczonych osób z Oleśnicy lub okolic, które mogłyby udzielić mi swoich rad dotyczących Proximy v 5.0 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 22 Sierpień 2013 Share Napisano 22 Sierpień 2013 A z której Oleśnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek0071 Napisano 23 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2013 dolnośląskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 25 Sierpień 2013 Share Napisano 25 Sierpień 2013 Oj kawał drogi z Siedlec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek0071 Napisano 26 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2013 No, troszeczkę jest:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek0071 Napisano 26 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2013 Napiszesz mi na jakich ustawieniach chodzisz? Chodzi mi o monetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RIDER Napisano 27 Sierpień 2013 Share Napisano 27 Sierpień 2013 Raczej będzie ciężko,nie mam jakiś uniwersalnych ustawień typowo na drobnice czy żelaziwo.Zajrzyj na RUTUS INFO,sporo tam cennych informacji na temat rutusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 ja mam takie... dyskryminacja od -40 do 0 w zależności od zaśmiecenia wiadomo czym bardziej się osłuchasz ze sprzętem możesz schodzić bardziej na minus ja zaczynałem na -10/0czułość od 20 do 39 jeżeli w terenie pojawiają się denerwujące pierdnięcia" warto zejść z czułości wz. audio od 15 do 30 w zależności czy chcesz słyszeć głębiej zalegające sygnałysygnał wiodący coś koło 120częstotliwość 6622tony 5 zaczynałem na 1 z początku słabo się orientowałem korekta kamieni od -10 do 0godziny spędzone w terenie pomogą Ci wszystko opanowaćpolecam również zwracać uwagę na luźny kabel i brud dostający się do wtyczki podczas składania mój egzemplarz bardzo się wzbudzał aktualnie cały czas wykrywacz mam złożony kabel jest porządnie owinięty wokół sztycy a wtyk dolny i górny dodatkowo odizolowany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek0071 Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2013 Dziękuję pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.