tytantx Napisano 13 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2013 Witam szukam kopiących z okolic przeworska jeśli jest ktoś chętny do poszukiwań zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek718 Napisano 13 Sierpień 2013 Share Napisano 13 Sierpień 2013 Ja oczywiście jestem chętny :) Pola koszą, czas ruszać w teren! Jest tu ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytantx Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2013 Jak widać chętnych brak ale damy radę :) myślę o niedzieli co ty na to ? bo na jutro mam już wyjazd zaplanowany z rodziną :) ale w niedziele jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner100 Napisano 14 Sierpień 2013 Share Napisano 14 Sierpień 2013 Witam.Ja także był bym zainteresowany wspólnymi wypadami w teren :)PS:Witaj Maćku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek718 Napisano 14 Sierpień 2013 Share Napisano 14 Sierpień 2013 Myślę że dam radę :) W sobotę planuje uderzyć w ramach zwiadu" na Przemyśl, więc to będzie rozgrzewka przed niedzielą. Co do szczegółów to już na pw się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.