Skocz do zawartości

Kupno nowego sprzętu EuroAce, Fisher czy warto?

Daniel123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam posiadam Garrett`a Ace 250, ale zamierzam kupić coś lepszego, zastanawiałem się nad EuroAce (350) bo niby przystosowany do europejskich warunków itp. ale im więcej opinii o nim czytam tym bardziej się do niego zniechęcam.
Mam do wydania 1200 - 1500zł. Myślałem jeszcze o wykrywaczu Fisher F4 ale chyba nie...
Proszę o pomoc, z góry dziękuje.
  • 3 weeks later...
Napisano
jak kolega NOWEGO XLT lub 705 za 1500 sprzeda to ja kupie - ginerus napisz mi tylko gdzie

EA - to inna czestotliwosc pracy i inna cewka niz w 250 , jesli oczekujesz , ze zamiana bedzie jak z trabanta na mercedesa to sie rozczarujesz , ale na 100 % po kazdym wyjsciu bedziesz widzial roznice w fantach . Fishera F4 w reku nie mialem , ale jest to bardzo solidna marka.
Rutus to poza marketingiem ..... bardzo dobry serwis ;]
Napisano
Kolego bierz EuroAce 350. Mam coś z stajni Fishera i chcę uciec od niego na rzecz Garretta. Latałem ostatnio z kolegą który ma Ace350 i tam gdzie Garrett dawał piękny wyrazisty dźwięk mój sprzęt o 1000zł droższy na MAXsie ledwo piszczał.
  • 2 weeks later...
Napisano
w tym przedziale cenowym za nowy sprzet to dobry wybor zasiegi wiecej niz przyzwoite , oczywiscie ma tez wady jak chocby to ze dwa przedmioty lezace blisko siebie widzi jako jeden , slaby jak na top-owa firme pinpoint aha cewka dd powoduje , ze wykrywacz ciagnie do przodu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie