janek1979 Napisano 10 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2013 witam szukam kogos na wspólne szukanie w okolicach morawicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skurcik Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 ok jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skurcik Napisano 13 Wrzesień 2013 Share Napisano 13 Wrzesień 2013 najlepiej podaj meila ja zię zgadamy ja też jestem z tych okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyziak Napisano 21 Wrzesień 2013 Share Napisano 21 Wrzesień 2013 Jeśli mogę się podłączyć dajcie znać starocie.ck@interia.pl pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scyzor76 Napisano 22 Wrzesień 2013 Share Napisano 22 Wrzesień 2013 A za czym chłopaki chcecie latać? militarka czy monety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.