grand21 Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 Witam !Szukam ludzi z okolic Tilburga, na wspólne wypady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr123 Napisano 21 Sierpień 2013 Share Napisano 21 Sierpień 2013 Witam kolegę jaki ten swiat mały;-]Oirschot się kłania ;-]Mam w posiadaniu deltę 4000 11 DD.Ale sprzet mam w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr123 Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 Ktoś chętny na wspólny wypad !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob66 Napisano 9 Styczeń 2014 Share Napisano 9 Styczeń 2014 Czesc, mieszkam w okolicach Leiden. Czasami jezdze szukac do Brabant.Chetnie umowie sie na wspolne kopanie.Gdzie szukasz najczesciej, pola, lasy czy inne miejsca?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr123 Napisano 12 Styczeń 2014 Share Napisano 12 Styczeń 2014 Witam.Aktualnie jestem bez wykrywacza czekam za Ltd , jak byś był kiedyś w okolicach to zadzwoń sobota niedziela najlepiej bo w tygodniu praca Pozdrawiam Piotr.0031647887668 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 Witam!!! Panowie ja z Bergen op Zoom - mam sprzet, autko i duzo checi ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr123 Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 No to kiedy pierwszy wypadzik ? Pozdrawaiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 1 Luty 2014 Share Napisano 1 Luty 2014 Chocby jutro ladna pogoda ma byc ;) miejscowke trzeba by bylo wybrac tylko i sie spotkac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob66 Napisano 20 Marzec 2014 Share Napisano 20 Marzec 2014 Witam Panowie,12 kwietnia bedzie mial miejsce zlot poszukiwaczy w Brabant.Z tego co widze bedzie okolo 30 hektarow do szukania i oczywiscie ukryte zetony na rozne fanty do wygrania.Zazwyczaj ilosc miejsc jest ograniczona. Jest to fajna imprezka. Mozna pogadac z innymi poszukiwaczami, wymienic doswiadczenia i oczywiscie szukac.Wiecej informacji pod tym linkiem: http://www.brabantzoekdag.nl/Ja juz sie zapisalem i bede tam.Polecam wszystkim szukajacym w Holandii i Belgii.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 24 Marzec 2014 Share Napisano 24 Marzec 2014 Jest może ktoś z okolic Alkmaar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr123 Napisano 31 Marzec 2014 Share Napisano 31 Marzec 2014 Oirschot się zgłasza jak by ktoś chętny ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patdan Napisano 3 Kwiecień 2014 Share Napisano 3 Kwiecień 2014 WitamJest może ktoś z Arnhem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 No i jak Panowie wrazenia? Byl ktos??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr123 Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 Witam chętny ktoś na krótki wypad na plażę nad może w weekend ;-]Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.