Skocz do zawartości

Wykrywacz metalu Xp gold maxx power czy Minelab Quatro

marco1960mk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wszystkich
mam zasadnicze pytanie,a że nie grzeszę wiedzą chcę posłuchac mądrzejszych
mam do kupienia Wykrywacz metalu Xp gold maxx power za 2300 zł nowy ale z kończącą się gwarancją
i Minelab Quattro za 1600 zł używany ale w dobrym stanie
który jest lepszy na kolorek i ewentualnie na militarkę
który dłużej mi posłuży bez uganiania się za rok za lepszym
który jest prostrzy w obsłudze i mniej awaryjny
będę wdzięczny za sugestie i porady
pozdrawiam
Napisano
Witam

Ja na twoim miejscu brał bym XP Goldmaxx Power miałem go na jednym wypadzie ( zamiana z kolega ) i moje odczucia bardzo pozytywne o militarce się nie wypowiem bo tego nie szukałem ale monetki na poletku brał jak oszalały nawet tam gdzie juz było przeszukane" ! Odrazu muszę napisać ze wykrywka bardzo stabilna chodziłem prawie na max czułości i się nie wzbudzał (nawet pod drutami wysokiego napięcia gdzie kolegi fisher f2 po prostu głupiał i musiał zejść ) wykrywka w miarę lekka baterie trzymają dość długo czy coś wiecej nie wiem :) ale wiem na pewno ze jak będę miał pieniądze to go sobie kupie :) ! Nie wiem jak quattro ale wydaje mi się ze nie warto go brać bo to już staruszek :)

pozdrawiam
Napisano
ja mam poprzednika goldamxxa czyli adventisa a kolega śmiga z quatro i jest bez porównania...dużo więcej sygnałów i głębokości na rzecz XP.
Napisano
a czy zdarzyło się komuś używać quattro z nową cewką do serii etrac/safari. słyszałem, że quattro z tą cewką nie ma tak słabej separacji żelaza i jest szybszy tylko czy ktoś to nam tutaj potwierdzi? oczywiście z własnego doświadczenia?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie