marco1960mk Napisano 16 Lipiec 2013 Autor Napisano 16 Lipiec 2013 witam wszystkich mam zasadnicze pytanie,a że nie grzeszę wiedzą chcę posłuchac mądrzejszychmam do kupienia Wykrywacz metalu Xp gold maxx power za 2300 zł nowy ale z kończącą się gwarancjąi Minelab Quattro za 1600 zł używany ale w dobrym staniektóry jest lepszy na kolorek i ewentualnie na militarkęktóry dłużej mi posłuży bez uganiania się za rok za lepszymktóry jest prostrzy w obsłudze i mniej awaryjnybędę wdzięczny za sugestie i poradypozdrawiam
jan-80 Napisano 17 Lipiec 2013 Napisano 17 Lipiec 2013 WitamJa na twoim miejscu brał bym XP Goldmaxx Power miałem go na jednym wypadzie ( zamiana z kolega ) i moje odczucia bardzo pozytywne o militarce się nie wypowiem bo tego nie szukałem ale monetki na poletku brał jak oszalały nawet tam gdzie juz było przeszukane" ! Odrazu muszę napisać ze wykrywka bardzo stabilna chodziłem prawie na max czułości i się nie wzbudzał (nawet pod drutami wysokiego napięcia gdzie kolegi fisher f2 po prostu głupiał i musiał zejść ) wykrywka w miarę lekka baterie trzymają dość długo czy coś wiecej nie wiem :) ale wiem na pewno ze jak będę miał pieniądze to go sobie kupie :) ! Nie wiem jak quattro ale wydaje mi się ze nie warto go brać bo to już staruszek :)pozdrawiam
pelikan85 Napisano 17 Lipiec 2013 Napisano 17 Lipiec 2013 ja mam poprzednika goldamxxa czyli adventisa a kolega śmiga z quatro i jest bez porównania...dużo więcej sygnałów i głębokości na rzecz XP.
seeker Napisano 17 Lipiec 2013 Napisano 17 Lipiec 2013 XP jest bardzo szybki, czego niestety nie da się powiedzieć o Quattro.
rav79 Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 a czy zdarzyło się komuś używać quattro z nową cewką do serii etrac/safari. słyszałem, że quattro z tą cewką nie ma tak słabej separacji żelaza i jest szybszy tylko czy ktoś to nam tutaj potwierdzi? oczywiście z własnego doświadczenia?
marco1960mk Napisano 20 Lipiec 2013 Autor Napisano 20 Lipiec 2013 dziękuję kolegom z informację i pomoc w podjęciu decyzjibiorę XP pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.