CharlieP Napisano 15 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2013 Witam, szukałem na forum i nigdzie nie widziałem podobnego wątku. Chciałbym się dowiedzieć jak nanosicie na mapę? tzn. wiem że długopisem/ołówkiem itd. ;) ale chodzi mi o skalę i tak dalej, bo za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać. Pozdrawiam! i z góry dziękuję za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2013 Nikt nic nie pomoże ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1998 Napisano 17 Lipiec 2013 Share Napisano 17 Lipiec 2013 Pierw zrób żeby mapa i mapa do naniesienia miały równą skale potem punkt który znajduję się na tej i na tej mapie a potem powoli na noś na mapę . Myślę ze pomogłem . Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztal Napisano 18 Lipiec 2013 Share Napisano 18 Lipiec 2013 Przy wszelkich wyliczeniach można skorzystać z proporcji matematycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztal Napisano 18 Lipiec 2013 Share Napisano 18 Lipiec 2013 O! http://geogrzes.blog.onet.pl/2010/11/17/zadania-na-przeliczanie-skali-mapy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2013 Dzięki za pomoc, już trochę się rozjaśniło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.