NUDZIARZ Napisano 9 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2013 Może któryś z Szanownych ma coś do powiedzenia w temacie?Mój kontakt z tą formacją ograniczył się do:-będąc st.szeregowym szedłem ulicą rodzinnego miasta a z naprzeciwka zbliżało się dwóch chłopców w czarnych,drelichowych uniformach i beretach.Pasy prawie ich przecinały,tak były dociągnięte.Na chwilę zwolnili kroku,coś szepnęli do siebie a kiedy się wymijaliśmy,zasalutowali krokiem defiladowym z takim przybiciem,aż się ludzie obejrzeli na ulicy...Nigdy później nie doświadczyłem objawu takiego...no właśnie?...szacunku czy strachu?(pomijając młodzież w jednostce)Czytałem wątek dotyczący kryminalistów w LWP,ale na temat OC faktów jest tam niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 Będzie tu zaraz więcej mitów niż faktów jak znam życie , najbardziej aktywni będą nastolatkowie rozmiłowani w dziełach pewnego instytutu,dowiesz się że wszyscy służący w tej formacji to byli od pokoleń upośledzeni umysłowo, czytać nie umieli, liczyć tylko do trzech, dostaniesz wiele przykładów ich znajomych którzy mieli znajomych którzy też mieli znajomych a dopiero znajomi tamtych znajomych w OC służyli, tak to się tu odbywa , wiec uzbrój się w cierpliwość i oddziel ziarno od plew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.