panam47 Napisano 2 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2013 Witam.Poszukuje osób do wspólnych wypadów w w/w okolicach.Preferuję numizmatykę ale i nie stronię od ciekawych znalezisk militarnych tak więc miejscówkowe kompromisy wchodzą w grę :)Zmontowanie dobrej ekipy sprzyja nie tylko w wykopkach ale i wesołej atmosferze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daimos Napisano 3 Lipiec 2013 Share Napisano 3 Lipiec 2013 Hej,Byłbym zainteresowany :)co prawda jestem z radzymina więc zupełnie nie ta strona, ale myślę, że można się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 12 Lipiec 2013 Share Napisano 12 Lipiec 2013 Witam,Są jacyś chętni na niedzielę?Pzdr.Mazow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panam47 Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2013 Zależy gdzie chcesz ruszyć i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 7 Sierpień 2013 Share Napisano 7 Sierpień 2013 jestem z Grodziska, odezwij się na allegro00712@wp.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furman27 Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 WitamPrzeprowadziłem się ostatnio do Międzyborowa k. Żyrardowa, jeśli ktoś chętny na wspólny wypad to proszę o kontakt heniospod5@gmail.comPozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.