Jeremi000 Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Napisano 1 Lipiec 2013 Witam! Planuję przesiąść się z ace 150 na At pro i mam pytanie , na które nie mogę znaleźć odpowiedzi - czy nadaje się on na militaria (hełmy , bagnety i inne). Szukałem na to pytanie odpowiedzi na forum , ale nie znalazłem nic konkretnego .Wiem ,że jest dobry na kolor (i na to się nastawiam) , ale chciałbym też mieć możliwość szukania żelastwa. Byłbym szczególnie wdzięczny za odpowiedź od posiadaczy at pro ;)
danielw4 Napisano 1 Lipiec 2013 Napisano 1 Lipiec 2013 W at pro masz 40 punktów selekcji żelaza......jasne,że są lepsze sprzęty do stali,ale at pro napewno Cię nie zawiedzie.
kakaru Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 a kolego danielw4, powiedz mi np. bagnety, hełmy itp pod jakimi mniej więcej wyciągasz numerami? jeszcze nic takiego nie namierzyłem, zastanawiam się czy czasami nie omijam tych numerów. Pozdrawiam
kakaru Napisano 10 Lipiec 2013 Napisano 10 Lipiec 2013 a kolego danielw4, powiedz mi np. bagnety, hełmy itp pod jakimi mniej więcej wyciągasz numerami? jeszcze nic takiego nie namierzyłem, zastanawiam się czy czasami nie omijam tych numerów. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.