sebson Napisano 23 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Witam szanowne grono,w sierpniu planuje wyjazd z rodzina w Bieszczady myslalem o okolicach Polanczyka choc moze byc gdzies dalej chodzi mi o miejsce troche bardziej na uboczu moze jakas lesniczowka domek zdala od calego tego turystycznego zgielku gdzie moglbym spokojnie wypoczac powedkowac a i od czasu do czasu wyskoczyc z wykrywaczem jesli znacie takie miejsce prosze o namiary.Pozdrawiam Sebson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Czerwiec 2013 Share Napisano 23 Czerwiec 2013 w okolicach zalewu nie ma już takich miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outsider Napisano 23 Czerwiec 2013 Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Mieszkam tu i uwierz mi są jeszcze takie miejsca. Przeczytaj wiadomość ode mnie i nie słuchaj znawców od wszystkiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olgierd jedlina Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Zbocza Chryszczatej w paśmie Otrytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 25 Czerwiec 2013 Share Napisano 25 Czerwiec 2013 Olgierd dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 25 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2013 outsider wielkie dzieki sprawdzilem,obejzalem tez fotki na necie miesce fajne cena uczciwa jak za taki domek tylko terminy nie pasuja,wiec ponawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 20 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2013 oustsider po przesunieciu kilku terminow dogadalismy ten domek ktory poleciles wielkie dzieki jesli bedziesz kiedys w gorach swietokrzyskich to sluze pomoca pozdrawiam sebson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2013 Wielkie dzieki dla Outsidera i calej ekipy ktora mnie przygarnela i zabrala na wspolne wykopki.Pozdrawiam Sebson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.