sztorm83 Napisano 21 Czerwiec 2013 Autor Napisano 21 Czerwiec 2013 Witam wszystkich poszukiwaczy.To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.Jestem nowy, a właściwie dopiero czekam na swoją pierwszą wykrywkę (już zamówiona)Chciałbym, aby ktoś z doświadczonych szukaczy ze Szczecina i okolic doradzili mi czy warto jeszcze szukać czegoś w okolicach które wymieniłem w tytule? Ktoś z was tam jeszcze buszuje? Jeżeli tak to jakie fanty tam wychodzą?Pozdrawiam serdecznie i darz dół :)
darkman1948 Napisano 2 Lipiec 2013 Napisano 2 Lipiec 2013 Okolice, o których mówisz są dobrze znane i jeszcze odwiedzane przez poszukiwaczy ;) A fanty wychodzą różne - od łusek, przez monetki, po złom. W końcu rejony blisko miasta i przed wojną to były popularne miejsca na spacery. Niby wszyscy mówią, że okolica przechodzona i przeszukana ale wiadomo jak z tym jest :)
sztorm83 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Napisano 4 Lipiec 2013 Witam.Dzięki za odpowiedź darman1948. Wydawało mi się, że zadałem proste pytania i Szczecinianie chętnie podzielą się swoją wiedzą z początkującym, ale jak widać znalazł się tylko jeden życzliwy :)Sprzęcik już skompletowany czeka na pierwszy wypadzik w teren.Zaczynam w sobotę właśnie w Puszczy i zobaczymy czy coś ciekawego mi tam wyskoczy :)W razie ewentualnych znalezisk podzielę się fotkami w odpowiednim dziale :) Pozdro.
darkman1948 Napisano 5 Lipiec 2013 Napisano 5 Lipiec 2013 Powodzenia w takim razie i uważaj na policję konną, bo lubią sobie pojeździć po ścieżkach ;) Ja może też zrobię jakiś wypad w weekend ale w inne rejony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.