kakaru Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Witam, taki orzełek bez głowy. Wykonany z miedzi, chciałbym podpytać ekspertów jak można by go wyprostować że by nie pękł. Czy jest taka możliwość? ktoś odginał takie rzeczy? eksperymentował? może podzieli się swoimi metodami i owocami tych metod. Będę wdzięczny. Ładny orzeł za Kołobrzeg . Pozdrawia i będę wdzięczny za jakiekolwiek info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaru Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaru Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 i jeszcze jedno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaru Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Gotujesz W oliwie z oliwek i powoli po kawałku może lepiej prostujesz powolutku i dojdziesz . Tylko uważaj bo się możesz zapalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 polecam http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=678832#1469452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaru Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Dzięki chłopaki, wiedziałem że mogę na was liczyć;) będę działał za dwa tygodnie jak dojadę do domu. Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 00:16 18-06-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakaru Napisano 30 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2013 Witam, dziękuję Panowie za rady. Sposób jest rewelacyjny. Dodam że ja do prostowania używałem kombinerki, młotek i drewienko. Drewienko z młotkiem bardzo się przydało do wypukania go w odpowiedni kształt. Nie było z niego za wiele, a teraz rewelacja... Tylko niestety brak głowy;/. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.