arbeiter Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Czy ktoś wie z jakiego okresu pochodzi ta pieczęć, znaleziona w lubuskim.Wymiary 15x12 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 4 Czerwiec 2013 Share Napisano 4 Czerwiec 2013 tak chyba łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 wygląda na herb Morawicki,inicjałów jednak nie mogę doczytaćzdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2013 Dzięki za pomoc ale to nie ten kierunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 5 Czerwiec 2013 Share Napisano 5 Czerwiec 2013 http://gajl.wielcy.pl/herby_nazwiska.php?lang=pl&herb=morawicki2a może zobaczysz podobieństwozdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbeiter Napisano 2 Wrzesień 2018 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2018 Witam. Po wielu latach znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Herb na lakownicy to herb rodu von Maxren. Był to rycerski ród,który posiadał majątek w mojej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.