ave zubr Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Napisano 4 Czerwiec 2013 Witam kupiłem nie dawno wykrywacz garrett ace 150 przez pierwszy tydzień działał normalnie ale ostatnio gdy go włączam to zacina sie i ciagle pipczy. Szukałem informacji w googlach ale znalazłem tylko że to mogło sie to stać przez jakość baterii, kupiłem nowe akumulatorki i dalej to samo. Wie ktoś co to może być? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
piotr01051989 Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 czy to jest Twój pierwszy wykrywacz ?Sprawdzasz go w domu czy w terenie ???
ave zubr Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Napisano 5 Czerwiec 2013 Nie, jest juz to mój 3 wykrywacz chodze ładnych pare lat ale takiego czegoś jeszcze nie miałem. Na ostatnim wypadzie gdy cos znalazłem sygnał sie zacinał, myslałem ze to przez słabe baterie teraz gdy wymieniłem na akumulatorki dobrej jakości odrazu po włączeniu zacina sie i nic nie można zrobic ciągły sygnał. Nie mam pojęcia co to moze być napewno nie przez pogode bo to był ciepły dzień cewka nie była ani razu zamoczona.
ave zubr Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Napisano 5 Czerwiec 2013 Tak, próbowałem z cewka bez cewki i ciągle jest to samo sygnał sie zacina.
piotr01051989 Napisano 5 Czerwiec 2013 Napisano 5 Czerwiec 2013 Spróbuj zresetować wykrywacz". Na włączonym wykrywaczu naciśnij przycisk POWER i trzymaj go kilka sekund. Druga sprawa , czy jest to nowy wykrywacz czy odkupiona używka?
ave zubr Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Napisano 5 Czerwiec 2013 Wykrywacz był używany. Ale jak oglądam forum wiele osób ma taki problem wiec to chyba jakaś usterka.
ave zubr Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Napisano 5 Czerwiec 2013 Zresetowałem nic nie dało mam jeszcze poszlakę ciagle pokazuje słabą baterie a wymieniałem juz 3 razy i wszystkie nowe teraz mam akumulatorki pełne i tez pokazuje słaba baterie. Baterie napewno to nie przez baterie moze jakas usterka wykrywacza.
piotr01051989 Napisano 6 Czerwiec 2013 Napisano 6 Czerwiec 2013 Możliwe ,że bez serwisu się nie obędzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.