Jacobsen Napisano 3 Czerwiec 2013 Autor Napisano 3 Czerwiec 2013 Który z tych wykrywaczy metali jest najlepszy ? Interesuje mnie zarówno kolorowa drobnica głównie monety jak i militarka . I tutaj mam dylemat. Czy kupić jeden spośród tych oto wykrywaczy czy jeszcze inny moglibyście mi polecić ? Interesuje mnie kwota do 3000zł.Narazie śmigam z ace 250 i myśle nad zmianą sprzętu na coś z górnej półki. Czy te wykrywacze równie dobrze sprawują się na drobnice jak i na militarke ? Interesuje mnie jakże i głębokość jak i dobra dyskryminacja. Pozdrawiam i za pomoc dziękuje z góry.
rufa Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 kolego,aż trzy razy,pytasz o to samo?skoro już chodzisz z ace250,to może trzymaj się tej firmy[jak kiedyś,ja].piszesz że możesz przeznaczyć,na następny sprzęt,3 tys.zł.to może podpasuje Ci,mój garrett gti2500,za 2200zł?.zadbany,sprawny z papierami zakupu.jak tak,to pisz.
KrisssK Napisano 3 Czerwiec 2013 Napisano 3 Czerwiec 2013 Z tych dwóch które bierzesz pod uwagę zdecydowanie X-Terra 705.
marian1984 Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 Nie dawno był temat At Pro vs X-Terra 705.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.