Skocz do zawartości

problem z rutusem argo ver 3,0

arkadiusz79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam serdecznie. problem polega na tym ze gdy trzymam go na wysokosci bioder w poziomie trzymając za raczke i gdy nim delikatnie podzasne to bardzo popiskuje a kabel starannie owiniety. nawet jak chodzac i przemiatajac gdy mocniej cie nogami stapnie to tez ma te obiawy to wyglada tak jak kabel sondy byl mocno owiniety naprezony i od drgan gdzies jakas usterka wystepuje. prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu. serdecznie pozdrawiam
Napisano
Możliwe, że któraś z wtyczek wewnątrz puszki jest poluzowana. Najlepiej zadzwoń do Rutusa, a na pewno pomoże Ci w dokładnym wyjaśnieniu problemu.

Pozdrawiam!
Napisano
Rutus jak dla mnie ok ale coś mi się wydaje po przeczytaniu tylu wątków (co drugi nie stabilny ) że Rutus przekombionwał z ilością mnogością ustawień tego rutusa Argo , Optima okazał się dla wielu poszukiwaczy za ciężki w ustawieniach . Za dużo w nim możliwości złego ustawienia .Też nie wierze że co drugi rutus jest sprzedawany uszkodzony po prostu nie radzą sobie z nim użytkownicy . Powinien wzorować się na Sovereign lub X-Terra prosty wykrywacz ale skuteczny no i waga , jeśli nie wypuści lekkich wykrywaczy waga około 1.0 kg lub 1,2 kg to mało kto będzie chciał się katować ciężkim wykrywaczem bo na kolorki powinien być lekki wykrywacz i szybki . Wzorowanie na Xlt nie wyszło za bardzo to może połączenie Gt z X-terrą będzie dawało więcej szans na rywalizację z zagranicznymi detektorami .
Napisano
Jak ktoś nie ogarnia to fakt niech sobie kupi coś na tyle prostego żeby dopasować poziom inteligencji,przyswajania i zapamiętywania docierających do mózgu informacji do poziomu łopatologicznej prostoty.Proponuję ACE 150 no góra ACE250.Wyrazisty kolor kanarków dodatkowo będzie stymulował organ wzroku co spowoduje ,że w przypadku zawieszenia się pamięci operatora nie zapomni po co przyszedł i z czym.Gdyby to nie wystarczyło to operator może jeszcze obwiązać się wokół pasa sznurkiem którego drugi koniec przywiąże do kanarka.
W mojej wypowiedzi nie ma złośliwości a jest jedynie dobra rada.
Napisano
kolego tomb wlasnie tak robilem. dzwoniłem do pana Arkadiusza i jeszcze zostaje korekcja kamieni do zmniejszenia ale sprawdze dopiero jak będę w domu. a tu do kolegi szukanko by pisal na temat a nie filozofował
Napisano
kolego arkadiusz79 moja rada nie była skierowana do Ciebie ani do twoich Problemów ze sprzętem.Tak jak to określiłeś filozofia.

Sovereign -Rutusy są proste.Mało ustawień,intuicyjne menu po polsku.Waga średnia.Wolę Argo niż przekombinowane XLT.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie